DRAŠKO ILIĆ: KRUPA JE KLUB STVOREN IZ LJUBAVI
13.08.2017
Krupa pobijedila Čelik, rezultatom 1:0
20.08.2017

Starčević: Protiv Čelika ćemo pokušati da zadržimo nivo igre i popravimo efikasnost

Fudbaleri Krupe sutra u okviru 5. kola BHT Premijer lige BiH dočekuju ekipu Čelika iz Zenice, tim povodm izjave su dali šef stručnog štaba Slobodan Starčević i igrač Nusmir Fajić.

Trener Slobodan Starčević pred sutrašnju utakmicu istakao je “Nakon odigrana četiri kola možemo biti prilično zadovoljni kako igramo, kako stvaramo šanse, ali isto tako nezadovoljni sa realizacijom i efikasnošću i ta efikasnost nas je dovela u mali nezavidan položaj na tabeli. Deseto mjesto nije ono što smo očekivali na početku sezone, tako da ćemo mi pokušati kroz ovu utakmicu da popravimo efikasnost, odnosno da prvo zadržimo nivo igre koji smo imali u prethodnom periodu. Kako bismo ušli u sredinu tabele i kako bi pred naredni nastavk prvenstva sa lakšim pretpostavkama išli ka tom opstanku a to je prema plasmanu u ligu za prvaka”

Napadač Krupe Nusmir  Fajić pred utakmicu protiv Čelika izjavio je”Ja ispred igrača mogu da obećam da ćemo dati svih 100%, iako je vrijeme teško, radili smo naporno, spremali se za tu utakmicu. U nekim prethodnim utakmicama nismo imali sreće, nadam se da će sutra sve raditi i uz angažman svih igrača doći do tri boda.”

Utakmica između FK Krupa i NK Čelik na rasporedu je u subotu 19.08.2017. godine sa početkom u 17:00 časova na stadionu u Krupi na Vrbasu.

 

Facebooktwitteryoutubeinstagram