Pobjeda pionira i kadeta Krupe protiv Goška
24.08.2017
Pobjeda Krupe protiv Goška u Gabeli
27.08.2017

Starčević: Rasterećeni idemo u Gabelu

Nakon prve pobjede u sezonu Krupa u okviru 6. kola BH Telecom Premijer lige BiH gostuje Gošku u Gabeli, tim povodom izjave su dali trener Krupe Slobodan Starčević i igrač Igor Makitan.

“Nakon odlično odigrane utakmice protiv Čelika ušli smo u dobru atmosferu tako da možemo očekivati  da kroz jednu dobru utakmicu, protiv j kvalitetnog protivnika koji je to pokazao protiv Širkogo Brijga i Sarajeva, odemo rasterećeni u Gabelu i da se kroz takvu atmosferu i kroz nadigravanje dovedemo u situaciju da možda dodjemo i do pozitivnog rezultata. Raduje nas činjenica da su svi igrači osim Redžića radili cijelu sedmicu, tako da sa dobrim raspoloženjem idemo u Gabelu.” istakao je Starčević.

Igrač Igor Makitan pred utakmicu protiv Goška ističe “Ispred nas igrača obećavam maksimalan pristup utakmicu, iskreno očekujem bod ili tri. Što se tiče Goška jedna sigurno kvalitetna ekipa koja može svima da stvori probleme, mi ih respektujemo ali naravno daćemo svoj maksimum i nadam se da ćemo ostavariti što bolji rezultat.

Facebooktwitteryoutubeinstagram