Juniori Krupe osvojili tri nova boda protiv Goška
08.09.2017
FK Krupa 3 – 1 FK Mladost Doboj-Kakanj
10.09.2017

Krupa nastavlja pobjednički niz

Krupa u okviru 7. kola BHT Premijer lige u nedjelju dočekuje na stadionu u Krupi na Vrbasu  ekipu Mladost Doboj – Kakanj. Tim povodom na današnjoj konferenciji za novinare obratili su se šef stručnog štaba Slobodan Starčević i igrač Nikola Dujaković.

Trener Slobodan Starčević nada se pozitivnom rezultatu “Nakon reprezentativne pauze i jednog malog ciklusa prije kažem odmora nego priprema, dočekujemo jednu veoma nezgodnu ekipu Mladosti iz Doboj-Kaknja. Znamo sve njihove snage i slabosti, pokušavamo da se kroz ovaj period maksimalno dobro pripremimo i pokušamo da još jednom pobjedom se učvrstimo na sredini tabele. Osim Redžića koji je povrijeđen, svi igrači su u kadru i raspoloženi za odigravanje jedna kvalitetne utakmice i da pobjedom obradujemo naše navijače”.

Mladi prvotimac Krupe Nikola Dujaković pred utakmicu protiv Mladosti izjavio je “Očekuje nas jedna veoma zahtjevna i teška utakmica, u goste nam dolazi veoma kvalitetna ekipa što i njihovi rezultati pokazuju. Mislim da uz maksmilano zalaganje svih igrača možemo nastaviti seriju dobrih rezultata i da se učvrstimo na sredini tabele, što nam je i cilj”

 

Facebooktwitteryoutubeinstagram