Krupa slavila protiv Borca rezultatom 2:0
24.09.2017
Juniori slavili protiv Zrinjskog
30.09.2017

Krupa očekuje dobru utakmicu protiv Sarajeva

Nakon odigranih 9. kola BH Telecom Premijer lige Krupa u nedjelju gostuje na Koševu protiv Sarajeva. Povodom predstojeće utakmice izjave za medije da li su trener Slobodan Starčević i igrač Miljan Ljubenović

Starčević je istakao “Ponosni smo na svoje rezultate, dolazi nam veoma teško gostovanje protiv ekipe koja je slična nama, u zadnje vrijeme rezultatski dobro igra i ima pozitivne rezultate. Mi nismo ostali bez posljedica što se tiče lokalnog derbija, imali smo nekoliko povređenih igrača koji su manje trenirali. Mislim da ćemo naći dobitnu kombinaciju, da kao ranije odigramo jednu dobru kvalitetnu utakmicu i pokušamo neporaženi da se vratimo u Banja Luku.”

“Poslje teškog poraza u Sarajevu protiv Željezničara uspjeli smo da se vratimo i fizički i psihički u prošlom kolu protiv Borca na domaćem terenu. Skupili smo snage odigrali jednu dobru utakmicu i sa dobrom atmosferom idemo u Sarajevo i nadamo se dobro rezultatu” izajavio je Ljubenović pred utakmicu protiv Sarajeva.

Utakmica izmeđeu FK Sarajevo i FK Krupa  igra se sutra, na stadionu “Asim Ferhatović Hase” u Sarajevu sa početkom u 16:00 sati.

Facebooktwitteryoutubeinstagram