Krupa se plasirala u 1/8 finala Kupa RS – Krupa 4:0 Radnik (Kozarska Dubica)
13.09.2017
Poraz Krupe na Grbavici
17.09.2017

Krupa u rasterećenoj atmosferi ide na Grbavicu

Krupa u nedjelju u okviru 8. kola BH Telecom Premijer lige BiH gostuje Željezničaru na Grbavici, tim povodom medijima su se obratili šef stručnog štaba Slobodan Stračević i igrač Slobodan Milanović.

“Nakon odigranih sedam kola i sedam dobrih utakmicea, uz tri zadnje koje smo bez problema doveli u svoju korist, idemo u rasterećenoj atmosferi na Grbavicu i u atmosferi proslave 96. rođendana Željezničara. Želimo da jednom dobrom i nadam se efikasnom igrom uveličamo taj dan. Ispred sebe imamo jednu kvalitetnu ekipu, koja kao i mi u zadnje tri ili četiri utakmice niže pobjede. Ima dobru odbranu, dve ekipe sa najboljom odbranama u ligi, ali nećemo se orijentisati na branjenje svog gola, nego ćemo nastaviti sa efikasnošću koju su oni ispoljili u Bijeljini a mi ovde protiv Mladosti iz Kaknja i taj dan učinti još ljepšim. Nemamo problema sa povrjeđenim igračima, osim Redžića koji se uključio u individualni rad, kartoniranih nemamo, tako da u punoj kapaciteti i rasterećonoj atmosferi idemo prema prazniku BH fudbala.” rekao je Starčević.

Igrač Slobodan Milanović pred utakmicu protiv Željezničara istakao je ” Ispred nas je jedna veoma kvalitetna ekipa i ja očekujem poslije tri vezane pobjede da nastavimo našu dobru igru i sve osim poraza nama odgovara na Grbavici”

Utakmica se igra u nedjelju 17.09.2017. u Sarajevu na stadionu Grbavica sa početkom u 19:30 časova.

 

Facebooktwitteryoutubeinstagram