Krupa se plasirala u 1/4 finala Kupa RS, nakon pobjede protiv FK Gorica (0-3)
11.10.2017
Predpioniri Krupe učestvuju na turniru “Ljubinko Akšam Trebinje 2017”
13.10.2017

Krupa se nada nastavku pobjedonosnog niza protiv Širokog Brijega

Nakon reprezentativne pauze u prvenstvu BiH, Krupa u 11. kolu BH Telecom Premijer lige BiH dočekuje ekipu Širokog Brijega. Povodom predstojeće utakmice izjave su dali šef stručnog štaba Slobodan Starčević i igrač Lazar Marjanović.

“Nakon uspješnog septembra i odigranih sedam utakmica uz šest pobjeda, desetak dana malog odmora i skupljanja snage za naporni oktobar, raduje nas što nam za takav početak dolazi Široki Brijeg.  Ekipa koja je u proteklom dijelu prvenstva pokazala da slično kao i mi igra dobar fudbal, postiže dobre rezultate. Mislim da će utakmicu pred našom publikom donjeti fudbalski praznik, gdje će dvije ekipe pokušati kroz igru da dodju do pozitivnog rezultata, koji bi i jedne i druge održao na tom kursu a to je liga za prvaka.” istako je trener Starčević

Marjanović se nada da će Krupa nastaviti pobjedonosni niz “Vrijedno smo radili na ovoj pauzi, spremni dočekujemo Široki. Dolazi nam ozbiljna ekipa, što pokazuju i njihovi rezultati ali ne plašimo se nikoga. Nadamo se pozitivnom rezultatu i da ćemo sutra nastaviti ovaj pobjedonosni niz.

Utakmica između FK Krupa i NK Široki Brijeg igra se u subotu 14.10.2017 sa početkom u 15:30 sati na stadionu u Krupi na Vrbasu.

Facebooktwitteryoutubeinstagram