Pobjeda Omladinskih selekcija Krupe protiv Čelika
19.11.2017
Krupa na pragu polufinala Kupa BiH
22.11.2017

Krupa sa optimizmom u 1/4 finala Kupa BiH protiv FK Rudar Prijedor

Krupa sutra igra utakmicu 1/4 finala Kupa BiH protiv FK Rudar Prijedor. Utakmica se igra na Gradskom stadionu u Prijedoru sa početkom u 13:00 časova.  

Šef stručnog štaba Krupe Slobodan Starčević pred utakmicu četvrtine finala Kupa istakao je “S obzirom na viši rang, koji igramo mi preuzimamo ulogu favorita, ali smo svjesni da idemo na gostovanje ekipi, koja je lider 1. lige RS, sa ambicijama za PLBIH, koja je vec izbacila iz daljeg takmičenja Čelik iz Zenice, i ekipi, koja u svojim redovima ima dosta PLBIH iskustva i kvaliteta, te nas to obavezuje da maksimalno ozbiljno uđemo u ovu utakmice, i kroz takav pristup, da pokušamo doći do 1/2 finala Kupa BiH!

Kapiten ekipe Aleksandar Vukotić optimističan je pred utakmicu protiv Rudara “Poslije pobjede nad šampionom sa velikim optimizmom očekujemo utakmicu protiv Rudara. Svjesni smo da smo favoriti, ali daleko o tog da ćemo da potcjenimo ekipu Rudara. Daćemo sve od sebe kako bi nastavili sa dobrim igrama i obezbijedili plasman u polufinale Kupa BiH.”

Facebooktwitteryoutubeinstagram