Krupa se remijem oprostila od navijača u 2017. godini
02.12.2017
Fudbaleri Krupe remizirali su protiv Mladosti u Doboj Kaknju
10.12.2017

Starčević: Pokušaćemo da nastavimo niz nepobjedljivosti protiv Mladosti Doboj-Kakanj

Krupa će u subotu odigrati posljednju utakmicu polusezone u gostima protiv ekipe Mladost Doboj Kakanj. Povodom utakmice 18. kola BHT Premijer lige BiH izjave su dali šef stručnog štaba Slobodan Starčević i igrač Radosav Aleksić.

“Ovu sedmicu smo maksimalno iskoristili da se povratimo prije reći protiv rezultatskog neuspjeha protiv ekipe Goška i pokušali smo da se vratimo na svoj kolosijek dobrog treniranja i dobre pripreme za utakmicu protiv direktnog konkurenta za ligu za prvaka. Mislim da i mi i Radnik i Doboj Kakanj sa pravom se nadamo za to jedno od šest mjesta. Pokušaćemo da kroz jednu dobru disciplinovanu igru, nastavimo svoj niz nepobjedljivosti koji traje od 15. oktobra. Ponosni smo na ono što smo uradili i pokušaćemo da se oprostimo od premijerligaške scene sa bar jednim bodom iz Kaknja kako bi priprema za proljetni dio sezone protekle u jednoj dobroj atmosferi.” istakao je Starčević

Radosav Aaleksić pred utakmicu protiv Mladosti očekuje dobru utakmicu i nada se pobjedi “Naše ambcije u ovoj sezoni su poznate to je liga za prvaka, još matematički nismo obezbijedili prvih 6 mjesta. Igramo protiv Mladosti koja je naš direktni konkurent za to mjesto u prvih šest. Zna se da se bodovi protiv direktni konkurenata računaju duplo. Kući smo kiksali protiv Goška, gdje smo naprijed upisali tri boda i to nam se odbilo od glavu. U Kakanj idemo da odigramo dobru utakmicu i da pokušamo da pobjedimo, ali i ako dodjemo do boda nećemo biti razočarani.”

Facebooktwitteryoutubeinstagram