Koljić pozvan u reprezentaciju
09.01.2018
Prvi tim Krupe otputovao na pripreme
22.01.2018

Krupa počela sa pripremama za nastavak sezone

Fudbaleri Krupe počeli su sa pripremama za nastavak sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a pored 18 fudbalera koji su u prethodnoj sezoni nastupali za prvi tim ekipi su priključena tri pojačanja Jovan Lukić, Nemanja Mirosavljević i Aleksa Matić.

Takođe seniorima su priključeni i juniori Nikola Ševarika, Dragan Domuzin, Nebojša Gvozdenović, Kenan Vučkić, Saša Glamočić i Perica Guskić.

Opravdano je odsutan Zoran Milutinović, a povrijeđeni su Ajdin Redžić i Miljan Ljubenović.

-S obzirom na naše ciljeve koji nisu mali, a odnose se na  plasmsn u Ligu za prvaka i u finale Kupa RS i Kupa BiH te da kroz dobre igre afirmišemo mlade igrače daje nam obavezu da od prvog dana počnemo disciplinovano, radno, aktivno i sa puno energije. Imamo jezgro od 18 igrača koji su već tu bili i u prethodnoj sezoni. Priključilo nam se nekoliko mladih igrača sa nivoa RS i Srbije koji su na sebe skretali pažnju i smatramo da ćemo imati dovoljno potencijala. I dalje smo jedna od najmlađih ekipa u BiH i nadam se da ćemo biti ravnopravan rival najkvalitetniim timovima iz BiH.  Nadamo se da će se ovoj ekipi što pre priključiti Ljubenović i Redžić koji su povređeni  – rekao je Slobodan Starčevič koji je saopštio i okvirni plan rada.  

Irfan Jašarević, ljevi bočni fudbaler Krupe sutra bi zvanično trebalo da postane član švedskog Dalkurda, a Krupa je na ime obeštećenja za ovog fudbalera inkasirala 150.000 evra, a zaradiće i 15 odsto od njegovog narednog transfera.

Predsednik Krupe Draško Ilić kaže da je izuzetno zadovoljan uslovima Jašarevićevog transfera u Švedsku.

-Napravili smo odličan posao i potvrdili i ovim transferom koliko je naša politika afirmacije mladih igrača ispravna.  Od njegovog dolaska iz Travnika odnosno Viteza, Jašarević se afirmisao  u Krupi i postao predmet interesovanja mnogih klubova.  On bi danas trebalo da završi i sve formalnosti, ljekarski pregled i ostale obaveze tako da bi verovatno već sutra mogao potpisati ugovor sa novim klubom. Ono što nas posebno raduje jeste da je Robert Prosinečki pozvao našeg špica Elvira Koljića on će biti u timu za duele protiov SAD a i Meksika  – rekao je Ilić. Jašarević je za Krupu odigrao 46 mečeva, postigao je tri gola i upisao četiri asistencije, a bio je jedan od najzapaženijih igrača ovog kluba u prethodnom periodu. Ukupno je u Premijer ligi odigrao 84 meča.  

Spisak igrača: Nevres Fejzić, Jovan Kutić, Mladen ilić, Aleksandar Vukotić, Radosav Aleksić, Saša Nikodijević, Igor Makitan, Kerim Palić, Vladimir Ilić, Stojan Maksimović, Nikola Dujaković, Stefan Savić, Slobodan Milanović, Zoran Šamara, Stefan Dabić, Lazar Marjanović, Nusmir Fajić, Elvir Koljić.

Facebooktwitteryoutubeinstagram