Pobjeda Krupe u prijateljskoj utakmici protiv FK Alfa Modriča
07.02.2018
U subotu prijateljska utakmica protiv NK Osijek
22.03.2018

Pobjeda Krupe u generalnoj probi protiv Tekstilca

U generalnoj probi pred nastavak sezone u Premijer ligi BiH fudbaleri Krupe savladali su Tekstilac iz Dervente (3:0).  Već u sedmom minutu Krupa je došo do vodstva. Šamara je izveo korner, a Petar Banović je najviši u skoku, i udarcem glavom sa 6-7 metara matira Pećića.  U 44.minutu domaćin povećava vodstvo, a strijelac je ponovo Banović udarcem glavom nakon centaršuta Šamare. Gotovo identično kao kod prvog gola, s tim da je ovaj put bilo iz igre, a ne nakon prekida. I u nastavku meča Krupa je gospodarila terenom, viđeno je nekoliko dobrih prilika pred golom Tekstilca, ali izostala je prava realizacija, sve do 75. minuta, kada je majstorski pogodio Galešić.

KRUPA – TEKSTILAC 3:0 (2:0)

Strijelci: 1:0 Banović (7), 2:0 Banović (44), 3:0 Galešić (75).

Krupa: Fejzić, Makitan, Nikodijević, Aleksić, Maksimović, Savić, Dujaković, Marjanović, Galešić, Šamara, Banović. Još su igrali: Kutić, Vukotić, Dabić, Mirosavljević, Gvozdenović, Glamočić.

Tekstilac: Pećić, S. Brković, Duspara, Jolović, Kovač, Đekić, Đuričić, Simić, M. Brković, Susaković, D. Vučković. Još su igrali: Vugdalić, Reljić, Eminović, Ćorić, Da. Vučković, Vujičić.

Facebooktwitteryoutubeinstagram