Pobjeda pionira i remi kadeta protiv Slobode
15.08.2018
Pobjeda Krupe protiv Goška rezultatom 3:0
18.08.2018

Krupa očekuje pobjedu protiv Goška na domaćem terenu

Krupa u subotu igra utakmicu 6. kola Premijer lige BiH na domaćem terenu protiv Goška iz Gabele. Tim povodom medijima su se obratili pomoćni trener Miroslav Balaban i igrač Ivan Crnov.

“U ovom mikrociklusa u 7 dana imaćemo tri prvenstvene utakmice, poslije kiksa protiv Mladosti gdje smo ostali bez dva domaća boda, odma nakon tri dana izgubili smo protiv Slobode u Tuzli  1 – 0. Sad nam se stvara određena vrsta moranja protiv Goška, iskreno se nadam da ćemo skupiti snage i da će naša ekipa naći načina kako da pobijedi. Gošk je jedna dobra ekipa, na utakmici protiv Tuzla City su pokazali protiv ekipe koja inače prima malo golova, dali tri gola, da imaju čvrstu ekipu koja zna da igra. Nadam se da ćemo naša mlada ekipa i stručni štab naći načina kako da osvojimo bodove na domaćem terenu protiv Goška. ” istakao je pomoćni trener Miroslav Balaban.

Igrač Ivan Crnov očekuje pobjedu svoje ekipe “Teška će utakmica biti, igramo kući protiv teškog protivnika, oni su krenuli u početku prvenstva malo lošije, ali ne treba Gošk stavljati po strani, ova utakmica će biti prelomna kako za njih tako i za nas, ali mi igramo kući i nema razloga da ne uzmemo sva tri boda.

Facebooktwitteryoutubeinstagram